fbpx

Gemakkelijk en overzichtelijk communiceren richting medewerkers, leerlingen, ouders en De andere geïnteresseerden

De website van de school voldoet niet meer als communicatiekanaal richting medewerkers, leerlingen, ouders en andere partijen waar de school dagelijks mee te maken krijgt. Ook zorgt wetgeving, zoals de AVG, ervoor dat het niet meer mogelijk is om alle informatie vrij toegankelijk op het web te plaatsen.
Desondanks geldt dat er een enorme informatiestroom bestaat binnen schoolorganisaties en deze lang niet altijd op een eenduidige en heldere manier gecommuniceerd worden. Dit zorgt voor verwarring en inefficiënt werken, waardoor haperende en gefragmenteerde communicatie zorgt voor frustratie en problemen.

 Mr Sjef biedt een oplossing voor deze problemen in de vorm van communicatiesites, een efficiënt en gemakkelijk te onderhouden intranet voor uw organisatie.

Met communicatiesites via SharePoint is het mogelijk een startpagina te creëren voor het intranet van de school, waarop alle communicatie intern en /of extern op een overzichtelijke manier gebundeld is. Dit alles is conform AVG-wetgeving en in samenwerking met de aanwezige ICT-infrastructuur van Microsoft. Het is de plaats waar alle doelgroepen binnen een school op de hoogte kunnen blijven van gebeurtenissen en nieuws, toegang krijgen tot school bronnen en meer. 

Pin It on Pinterest

Share This