fbpx

20+ apps, 
1000+ mogelijkheden.

Maar wat werkt voor jullie omgeving het beste? 

IT afdelingen kunnen met 1 druk op de knop Microsoft 365 voor alle gebruikers activeren. Maar hoe benut je de de mogelijkheden optimaal voor jouw organisatie?

 

Wij zien de apps van Microsoft 365 als een grote stapel stenen vol potentie. Je kunt er elk gebouw van maken dat je wilt. Beginnen met bouwen zonder plan levert echter zelden een omgeving op waar de gebruikers ervan zich thuis voelen. Laat staan dat er effectief en efficiënt in gewerkt kan worden. 

 

Machiel Keekstra

Machiel Keekstra

Adviseur en Coach Onderwijs

Samen leren en werken, daar zit muziek in!

Sociale en technische ontwikkelingen zijn van grote invloed op de manier waarop we met elkaar communiceren. Hoe bepaal jij welke 21-eeuwse vaardigheid voor jezelf en jouw werkomgeving nuttig kan zijn?

Met 17 jaar ervaring in het onderwijs heeft Machiel vanuit de vakgebieden ICT, economie en kunst & cultuur geleerd hoe belangrijk het is om communicatie in harmonie te krijgen. Vanuit relatie ontstaat prestatie, waarbij het de kunst is om de juiste snaar te raken.

De instrumenten zijn er vaak wel, maar muziek maken is een extra uitdaging. Machiel weet wat er nodig is om jouw organisatie te kunnen laten swingen!

Mail Machiel:
machiel.keekstra@mrsjef.nl

Bel Machiel:
06 48 79 17 11

Jan Sikkema

Jan Sikkema

Adviseur en Coach Bedrijfsleven

Processen ontwikkelen of verbeteren? Het is mensenwerk.
 
Tegenwoordig zijn er zoveel tools, apps, templates en andere hulpmiddelen om effectiever en slimmer te werken. Het gaat echter om de mensen die uiteindelijk het eventuele succes ervan bepalen. 
 
De afgelopen 15 jaar heeft Jan samen mogen werken met directies, procesmedewerkers en support medewerkers aan het (her)inrichten en optimaliseren van processen. Daarbij staan de eindgebruikers wat hem betreft altijd centraal en is het voor een gedragen verandering cruciaal om hun kennis en ervaring optimaal in te zetten. 
 
Als projectleider en later ook als programmaleider heeft Jan tientallen transities naar online werken mbv Microsoft Office 365 begeleid. Hij kent daardoor de kansen en valkuilen en deelt zijn ervaringen graag met jou. 

Mail Jan:
jan.sikkema@mrsjef.nl

Bel Jan:
06 55 71 74 88

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek

Wil je er achter komen of we gezamenlijk tot een strategie voor jouw organisatie te komen? Plan dan een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. We komen graag met je in contact.

Pin It on Pinterest

Share This