Wie zijn wij?

En samen zijn wij Mr Sjef!

Wij zijn de bedenkers van Mr Sjef. 

I really like this style! I would recommend this!
Jan Sikkema
Jan Sikkema
I really like this style! I would recommend this!
Machiel Keekstra
Machiel  Keekstra

In de huidige digitale wereld zijn de producten van Microsoft 365 niet meer weg te denken. Benieuwd naar de mogelijkheden en of wil je makkelijk leren werken met deze producten, dan zit je hier goed!


In de afgelopen 10 jaar heb ik als IT-docent leerlingen, docenten en andere collega's mogen trainen zodat ze de overstap makkelijk konden maken naar het werken met Microsoft Office 365.

Nicky van den Dolder
Nicky van den Dolder

Wij zijn de content schrijvers

Die blije baby uit de reclame? Ik was het niet. Ik kon praten voor ik kon lopen, een blauwdruk voor de twintig jaren die volgden. Inmiddels investeer ik in sportschoenen, maar nog steeds maak ik het liefst en beter meters op (digitaal) papier. Andere blijmakers voor mij zijn paars, turquoise, natuur en de geur van nat beton. 
Monica Preller
Naast het schrijven van content voor Mr Sjef, doe ik de opleiding Tourism Management. Ik ben dan ook gek op reizen! Ik ben geboren in het zuiden van Nederland, maar woon nu al een tijd in het noorden. Vaak vind je mij in de sportschool, de natuur of achter mijn laptop om leuke blogs te schrijven!


Maaike Haumann

Wij zijn de wiskunde docenten

I really like this style! I would recommend this!
Deborah van der Maazen
I really like this style! I would recommend this!
Sanne van Leur
I really like this style! I would recommend this!

NATHAN

I really like this style! I would recommend this!

Fokke Morssink

I really like this style! I would recommend this!
Marcel Mud
I really like this style! I would recommend this!
Maurice Beumer