fbpx

De teams (klassen en werkgroepen) die voor het nieuwe schooljaar niet meer nodig zijn kun je verwijderen, maar dat betekent dan wel dat je alle bestanden, opdrachten en gesprekken ook kwijt bent.
Het is wellicht verstandiger om ze te archiveren. Daardoor kunnen docenten en leerlingen nog steeds terugkijken in het Team en blijven de bestanden, de gesprekken en gemaakte opdrachten bewaard.
Er kan alleen niet meer actief in het Team gewerkt worden. De tegel verdwijnt ook van het startscherm, maar het Team is nog wel te vinden in het beheeroverzicht van al je Teams.

1. Kies in Teams bovenin voor het tandwiel.

2. Klik op Teams beheren.

3. Klik naast het betreffende team op de … voor meer opties.

4. Kies voor Team archiveren.

5. Het is aan te raden om een vinkje te zetten bij De Sharepoint-site alleen-lezen maken voor teamleden.

6. Kies voor Archiveren.

 

 Om het archiveren ongedaan te maken:

1. Ga naar de ge-archiveerde teams.

2. Klik op … van het betreffende team voor meer opties.

3. Kies Team herstellen.

 

Pin It on Pinterest

Share This